Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Κρυφή κάμερα σε ένα καταπληκτικο αδιάβροχο ρολόι με MP3 player

Σε αυτό το εκπληκτικό και μοναδικό ρολόι είναι εξοπλισμένη μια κρυφή κάμερα, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε ηχογραφήσεις ποιότητας, ακόμα και κάτω από το νερό. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση το ρολοι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταδύσεις, για αυτο πρεπει να αποφεύγουν τη χρήση του σε περισσότερα από τρία μέτρα βάθος, για να μην χαλασει η μηχανή.

Αλλά προτού αρχίσετε να καταγραφετε υποβρύχια με αυτη τη κρυφή κάμερα είναι καλο να δειτε αν όλα τα «καλύμματα» ειναι τυλιγμένα. Όταν καταγραφετε υποβρύχια η βιντεοσκόπηση είναι χωρις ηχο. Εάν θέλετε να εχετε ήχο πρεπει να τυλιγξετε τα καλυμματα του μικρόφωνο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετευποβρύχια.

Η συσκευη-ρολοι εχει 4 τρόπους λειτουργίας. Μπορείτε να καταγράψετε βίντεο σε δύο βασικους τρόπους - 640x480 και 30 fps και 640x480 και 60 fps. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως συσκευή εγγραφής ήχου.

Εγγραφή αρχείων ήχου σε μορφή MP3 με 128 kbps.Με τα ακουστικά που περιλαμβανει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη κρυφή κάμερα και ως MP3 player. Θα μπορείτε να ακούσετε όπως αυτα που ειναι καταγγεγραμενα με αυτο, και τα συμπληρωματικά στοιχεία που ειναι φορτώμενα σε MP3, APE, WAV, WMA.

Με το καταγράμενο στη μνημη του ρολοι λογισμικό μπορείτε να το προστατεύσετε τα αρχεια με κωδικό πρόσβασης ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ρολογιού ως κάμερας web.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου