Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

1. Ενδιαφέρουσες κρυφες καμερες σε τηλεχειριστήριο για συναγερμο αυτοκινήτου

Για όλους τους λάτρεις των μικρών διαστάσεων και η εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εξοπλισμό προσφερουμε σε μια ενα ειδος κρυφές κάμερες που είναι εγκατεστημένες σε μικρά καθημερινά αντικείμενα όπως το τηλεχειριστηριο αυτοκινήτου. Παρά το μικρό μέγεθός , αυτές οι
κρυφες καμερες έχουν καταπληκτικες δυνατότητες.

Με τη βοήθειά τους, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε υψηλής ποιότητας αρχεία ήχου και βίντεο με την παραδοσιακή μορφή AVI, και η αναλυση μπορεί να ειναι 720h480. Μπορείτε να κάνετε και ξεχωριστες φωτογραφίες από ενδιαφέροντα και σημαντικά γεγονότα για σας,και η μορφή είναι συνήθως μορφή JPEG με ανάλυση 1280h1024.

Οταν εχετε καταγραψει το σημαντικό σας βίντεο ή τις ενδιαφερον σας φωτογραφίες με αυτό το είδος των κρυφών καμερών σε τηλεχειριστήριο για συναγερμο αυτοκινήτου, μπορείτε να αφαιρέσετε την κάρτα microSD η καρτα που συνήθως εχουν αυτές οι συσκευές και να μεταφερετε τη πληροφορια στον υπολογιστή σας.

Ο μεγεθος τις καμερας ειναι διαφορετικος και φτανει έως και 16 GB max. Στο μπρελόκ εχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία κατά τη διάρκεια περίπου 1 ώρα.Ο χρονος για την επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 3-4h. Το κιτ περιλαμβάνει: mini USB καλώδιο και οδηγίες στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου