Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δράση πολλών ειδών κρυφών καμερών

Με τον καιρό, ένας άνθρωπος τόσο χορηγείται σε μια σχέση που σχεδόν θεωρείται τον αλλον σαν δεδομένο. Και γινεται ετσι οτι όταν γυρισετε πισω στις περισσότερες περιπτώσεις η σχέση σας εχει πάει ανεπανόρθωτα στην κόλαση, και όμως το δεδομενο μας βρήκε νεο πάθος. Και αρχίζουμε να λυπούμαστε για αυτό που μας ξεφυγε. Υπάρχει τρόπος να ξαναφτιαξετε τη σχεση σας? Σε πολλές περιπτώσεις, θα βρείτε τρόπο, αλλά δεν θα ειναι κακο να το προσπαθησετε.

Μερικοί απελπισμένοι άτομα στηρίζονται στην παρακολούθηση ως μέσο ελέγχου, και νομιζουν οτι αυτος παι απατα μπορεί να το χτυπήσουν οι τυψεις. Μια τετοια παρακολούθηση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τύπο πολλαπλών κρυφών καμερών, και όχι όπως να σκεφτείτε να ειστε τυλιγμένοι με ένα αδιάβροχο και να πηδήσεте εδώ και εκεί για να τον πιάσετε. Πώς λειτουργουν αυτές οι συσκευές κρυφες καμερες? Και πού να τους βάλετε για να μην ξυπνήσετε υποψία?

Οι κρυφές κάμερες εχουν πολλά είδη και σχεδόν σε οποιοδήποτε αντικείμενο μπορειτε να τις χρησιμεύσετε ως κάλυψη. Πωλούνται, εγκατεστημένοι σε τετοια αντικειμενα , όπως ρολόγια, κορνίζες και εικόνες, το ποντίκι του υπολογιστή, αριθμομηχανή, στυλό, συναγερμός καπνού, αποσμητικά χώρου, γυαλιά ηλίου, συναγερμό αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

Στην πράξη δεν υπάρχει αντικείμενο, στο οποίο δεν μπορεί να εγκαταστησετε μια κάμερα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία για να συλλάβουν τον δράστη. Μετα ευκολα μπορειτε να κατεβάσετε τη πληροφορία από την κάμερα και να την παρακολουθήσετε στον υπολογιστή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου