Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κρυφή κάμερα σε επιτραπέζιοηλεκτρονικόρολόι- 4GB

Πέραν του ότι είναι ένα ηλεκτρονικό ξυπνητήρι, το προϊόν αυτό είναι κατασκοπευτικο αξεσουαρ με μεγαλη εφαρμογη , διότι μεσα του εχει ενσωματώμενει κρυφή κάμερα. Χάρη στην κρυφή κάμερα, έχετε μια απίστευτη ευκαιρία για να κάνετε ξεχοριστες φωτογραφιες με ποιότηκη αναλυση απο 1280h960,να καταγράφετε ήχο και αρχεία βίντεο σε μορφή AVI 640x480 και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, να καταγράφετε μόνο ήχου ή να το χρησιμοποιήσετε ως σύστημα ασφαλείας με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης.

Και το πιο σημαντικό, ειναι οτι μπορείτε να το ρυθμισετε από απόσταση με βολικό τηλεχειριστήριο, το οποίο πιανει σε αποσταση από 15 μέτρα.Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με χωρητικότητα 2200 mAh επιτρέπει αποκλειστικα την κρυφή κάμερα να καταγραφεται πολύ καιρό. Τα δεδομένα αποθηκευουνται στη micro SD κάρτα του ρολόι (4GB περιλαμβάνεται).

Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 32 GB κάρτα και μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου 15 ώρες βίντεο. Ο ελάχιστος φωτισμός είναι 1 Lux, μια οπτική γωνία της κάμερας είναι 72 μοίρες. Με τα καταγραμενα στους οδηγούς του δίσκου εγκατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι και ως κάμερα web.

Με το καλώδιο USB μπορείτε να μεταφέρετε τις εγγραφές στον υπολογιστή σας, καθώς είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το KMPlayer.Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας είναι 4 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου