Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τύποι κρυφες καμερες

Έχετε κάποιες αμφιβολίες για τα παιδιά σας? Θα θέλατε να γνωρίζετε τι φίλους φερνουν στο σπίτι σας και τι κάνουν σε αυτά τα "party" ή θέλετε να παρακολουθήσετε τους υπαλλήλους στο γραφείο σας ή τη νταντά σας? Λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, μην ανησυχείτε, μπορείτε να βασιστείτε στις κρυφες καμερες. Στη βουλγαρική αγορά έχει σήμερα μια ευρεία επιλογή και εμεις των spytech.bg προσφέρουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την παρακολούθηση και τις καλύτερες τιμές.

Τωρα τελευταια, εχει μίνι κάμερες σχεδόν σε κάθε πράγμα που μπορεί να έρθει στο μυαλό σας. Ποια είναι η γνώμη σας για το μπρελόκ;Ναι εχει μίνι κάμερα που φαίνεται εντελώς σατηλεχειριστήριο για συναγερμο αυτοκινήτου. Η μέγιστη χωρικοτητα της μνήμης ειναι 4GB, και μπορείτε να αποθηκεύσετε μία ώρα βίντεο τοπερισσότερο.

Η ανάλυση το βίντεο ειναι Τυπική VGA 640x480. Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μνήμη flash! Δεν θα έχετε ανησυχίες με τη φόρτιση, απλά συσχετίζεται το καλώδιο USB στον υπολογιστή σας. Και τι εχετε να πειτε για την κρυφή κάμερα + βίντεο + mp3 player + γυαλιά ηλίου? Όχι, αυτό δεν είναι ψέμα, ειναι αληθινό! Το κιτ έχει ανάλυση 640x480 και έχει άμεση σύνδεση με το PC. Η εσωτερική μνήμη ειναι 4GB, η μπαταρία ειναι 550mAh μπαταρία ιόντων λιθίου και η φόρτιση γίνεται για περίπου δυόμισι ώρες. Το είδος οτι, έχετε μια κάμερα - το μέγεθος των γυαλιών είναι 170 χιλιοστά x 160 mm x 40 mm και βάρος μόλις 66 γραμμάρια με την μπαταρία.

Τώρα δεν θα πρέπει να εχετε οποιεσδήποτε εκπλήξη από κρυφες καμερες έτσι ώστε η συσκευή παρακολούθησης σε αναπτηρα δεν θα σας εκπλήξει. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικόνες, βίντεο να την χρησιμοποιησετε ως μνήμη flash, και ακόμη και ως webcam. Η καμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί με την ενεργοποίηση φωνής - όταν ο θόρυβος γύρω φθάνει το 65 ντεσιμπέλ, ξεκινάει εγγραφή /η κανονική ανθρώπινη φωνη είναι μεταξύ 60 και 65 dB /.

Αυτή η συσκευή έχει πολύ καλές ικανότητες από βίντεο - 1280h960 pixels στα 30 fps. Λοιπόν, αυτά είναι τις κύριοτερες κρυφες καμερες στην αγορά της Βουλγαρίας. Για αυτά και άλλα gadgets κατάσκοπος τελευταίας γενιάς, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου