Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Πού και πώς μπορούμε να βάλουμε κρυφές κάμερες

Κρυφές κάμερες ειναι όλες αυτές οι κάμερες που σας βοηθανε να αποθηκεύσετε όλες τις σημαντικές στιγμές σας χωρίς κανείς να υποψιάζεται για όλα όσα κάνετε.

Αλλά πού να τις βάλετε και αν πραγματικα είναι καταλληλο το σημείο; Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές κρυφές κάμερες που είναι έξυπνα μεταμφιεσμένη σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Που σημαίνει ότι δεν μοιαζουν με αυτό που ειναι πραγματικά ,και μπορειτε αρκετά εύκολα να τους αφήσετε κάπου όπου υποτίθεται ότι μπορειτε να καταγραψετε ότι, νομίζετε και σας είναι απαραίτητο.

Για παράδειγμα, τα γυαλιά ηλίου μπορειτε να αφήσετε α άνετα στο γραφείο ή στο σαλόνι του σπίτιου. Ο στηλος,οπου επίσης μπορειτε να έχετε μια καμερα μπορεί να παραμείνει στο κουτί με τους άλλους στυλόυς, όπου "κατασκοπεύετε" ανενόχλητοι από κανέναν. Κρυφές κάμερες σε επιτραπεζιο ρολοι η σε απλό ρολόι μπορεί πραγματικά να βαλετε σε κάθε δωμάτιο.

Αν το επιτραπεζιο ρολόι είναι αρκετα απλος, μπορειτε να το δώσετε σε μια συνάδελφός, να το βάλει στο γραφείο τις για παράδειγμα ή ακόμα και στο σπιτι της.Ομως για να δείτε τις εγγραφές θα πρέπει να είστε πραγματικά κοντινους φιλους.Υπάρχουν ρολόγια τοιχου με κρυφές κάμερες που μπορειτε να βαλετε ε στο γραφείο αν θέλετε να δείτε τι συμβαίνει, ακόμα και όταν είστε μακριά απο το σπίτι, και ειδικά αν έχετε παιδιά που θα πρέπει να φροντίζετε.

Σε γενικές γραμμές, τα αντικείμενα στα οποία μπορείτε να βαλετε κάμερες είναι αμέτρητες. Δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο, στο οποίο να μην μπορει να ενσωματωσετε μια κάμερα. Ακόμη και στις γραβάτες και άλλα αξεσουάρ ένδυσης, υπαρχει τροπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου