Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Κρυφή κάμερα σε στυλό με ανιχνευτή κίνησης

Θέλετε να ασκείτε τα καθήκοντα και στην ίδια στιγμή μπορείτε να καταγραψετε μυστικα? Για αυτο, θα πρέπει να έχετε μια κρυφή κάμερα σε στηλο, για παράδειγμα.

Ο στηλος είναι σε πλήρης λειτουργία, δηλαδή μπορειτε αρκετά εύκολα να γράψετε, αλλά την ίδια στιγμή να κάνετε υψηλής ποιότητας βίντεο και εικόνες.

Η καμερα λειτουργεί με δύο τρόπους - κανονική και με ανιχνευτή κίνησης. Και στις δύο λειτουργίες, η καμερα κάνει αρχεία ήχου και βίντεο, και στη συνεχεια αποθηκεύουνται στη πρόσθετη μνήμη flash - κάρτα MicroSD. Η Μέγιστη, ικανότητα της κάρτας μνήμης που μπορεί να εισαχθεί στο στυλό για το σκοπό αυτό είναι 16 GB.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, όταν η κάμερα είναι σε λειτουργια "ανιχνευτής κίνησης»η καταγραφησηενεργοποιήτεμόνο όταν στο φακός υπαρχει κινηση.

Το λογισμικό βασίζεται σε μια σύγκριση μεταξύ των δύο γειτονικών πλαισίων και αν είναι διαφορετικές, και στη συνέχεια άρχιζει την καταγραφή με αυτη τη κρυφή κάμερα. Το μέγεθος του αρχείου βίντεο είναι 1280h960.

Κρυφή κάμερα σε ένα καταπληκτικο αδιάβροχο ρολόι με MP3 player

Σε αυτό το εκπληκτικό και μοναδικό ρολόι είναι εξοπλισμένη μια κρυφή κάμερα, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε ηχογραφήσεις ποιότητας, ακόμα και κάτω από το νερό. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση το ρολοι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταδύσεις, για αυτο πρεπει να αποφεύγουν τη χρήση του σε περισσότερα από τρία μέτρα βάθος, για να μην χαλασει η μηχανή.

Αλλά προτού αρχίσετε να καταγραφετε υποβρύχια με αυτη τη κρυφή κάμερα είναι καλο να δειτε αν όλα τα «καλύμματα» ειναι τυλιγμένα. Όταν καταγραφετε υποβρύχια η βιντεοσκόπηση είναι χωρις ηχο. Εάν θέλετε να εχετε ήχο πρεπει να τυλιγξετε τα καλυμματα του μικρόφωνο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετευποβρύχια.

Η συσκευη-ρολοι εχει 4 τρόπους λειτουργίας. Μπορείτε να καταγράψετε βίντεο σε δύο βασικους τρόπους - 640x480 και 30 fps και 640x480 και 60 fps. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως συσκευή εγγραφής ήχου.

Εγγραφή αρχείων ήχου σε μορφή MP3 με 128 kbps.Με τα ακουστικά που περιλαμβανει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη κρυφή κάμερα και ως MP3 player. Θα μπορείτε να ακούσετε όπως αυτα που ειναι καταγγεγραμενα με αυτο, και τα συμπληρωματικά στοιχεία που ειναι φορτώμενα σε MP3, APE, WAV, WMA.

Με το καταγράμενο στη μνημη του ρολοι λογισμικό μπορείτε να το προστατεύσετε τα αρχεια με κωδικό πρόσβασης ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ρολογιού ως κάμερας web.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Κρυφή κάμερα στο handsfree 4GB

Αυτή η κρυφή κάμερα που βρίσκεται σε handsfree, μπορείτε να κάταγραψετε απαρατήρητα αρχεία ήχου και βίντεο, να βγάλετε φωτογραφίες ή να εγγράψετε ήχο σε μορφή wav.

Έχετε μια απίστευτη ευκαιρία να δουλεβετε με αυτη τη κρυφή κάμερα γρήγορα και εύκολα, καθιστώντας την κανει μια ιδανική συσκευή για κατασκοπεία ή απλά μπορειτε να καταγραψετε εκπληκτικά πράγματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες, τα οποία κανει με ένα αναλυση 1280h1024 pixels, video 640x480 / 30 fps, ήχου και 128 kbps, mono. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρια ιόντων λιθίου και καρτα μνήμης των 4 GB.

Κρυφή κάμερα σε κατι παραδοσιακό - κρεμάστρα ρουχων

Αυτή η κρυφή κάμερα είναι τοποθετημένη σε κατι πολη απλό –σε κρεμάστρα ρουχων. Αυτη με κανένα τρόπο δεν θα ξυπνήσει καμια υποψία.

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και υποδοχή για κάρτα microSD (κάρτα δεν περιλαμβάνεται), η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16GB. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη βάση τις κρεμαστρας με βίδες ή με διπλής όψης κολλητική ταινία, η οποία βρίσκεται στο κιτ.

Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να συναρμολόγησετε και να αποσυναρμολόγησετε την ασυνήθιστη κρυφή κάμερα απο την βαση- , έτσι ωστε να μπορειτε να δείτε τα αρχεία σας. Η κάμερα καταγραφει με δύο τρόπους - χειροκίνητα και με ανίχνευση κίνησης.

Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Τα αρχεία είναι σε μορφή AVI με αναλυση 1280h960 και 30 fps.Η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει περίπου μισή ώρα συνεχούς καταγραφής.

Κρυφή κάμερα σε επιτραπέζιοηλεκτρονικόρολόι- 4GB

Πέραν του ότι είναι ένα ηλεκτρονικό ξυπνητήρι, το προϊόν αυτό είναι κατασκοπευτικο αξεσουαρ με μεγαλη εφαρμογη , διότι μεσα του εχει ενσωματώμενει κρυφή κάμερα. Χάρη στην κρυφή κάμερα, έχετε μια απίστευτη ευκαιρία για να κάνετε ξεχοριστες φωτογραφιες με ποιότηκη αναλυση απο 1280h960,να καταγράφετε ήχο και αρχεία βίντεο σε μορφή AVI 640x480 και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, να καταγράφετε μόνο ήχου ή να το χρησιμοποιήσετε ως σύστημα ασφαλείας με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης.

Και το πιο σημαντικό, ειναι οτι μπορείτε να το ρυθμισετε από απόσταση με βολικό τηλεχειριστήριο, το οποίο πιανει σε αποσταση από 15 μέτρα.Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με χωρητικότητα 2200 mAh επιτρέπει αποκλειστικα την κρυφή κάμερα να καταγραφεται πολύ καιρό. Τα δεδομένα αποθηκευουνται στη micro SD κάρτα του ρολόι (4GB περιλαμβάνεται).

Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 32 GB κάρτα και μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου 15 ώρες βίντεο. Ο ελάχιστος φωτισμός είναι 1 Lux, μια οπτική γωνία της κάμερας είναι 72 μοίρες. Με τα καταγραμενα στους οδηγούς του δίσκου εγκατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι και ως κάμερα web.

Με το καλώδιο USB μπορείτε να μεταφέρετε τις εγγραφές στον υπολογιστή σας, καθώς είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το KMPlayer.Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας είναι 4 ώρες.

Πού και πώς μπορούμε να βάλουμε κρυφές κάμερες

Κρυφές κάμερες ειναι όλες αυτές οι κάμερες που σας βοηθανε να αποθηκεύσετε όλες τις σημαντικές στιγμές σας χωρίς κανείς να υποψιάζεται για όλα όσα κάνετε.

Αλλά πού να τις βάλετε και αν πραγματικα είναι καταλληλο το σημείο; Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές κρυφές κάμερες που είναι έξυπνα μεταμφιεσμένη σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Που σημαίνει ότι δεν μοιαζουν με αυτό που ειναι πραγματικά ,και μπορειτε αρκετά εύκολα να τους αφήσετε κάπου όπου υποτίθεται ότι μπορειτε να καταγραψετε ότι, νομίζετε και σας είναι απαραίτητο.

Για παράδειγμα, τα γυαλιά ηλίου μπορειτε να αφήσετε α άνετα στο γραφείο ή στο σαλόνι του σπίτιου. Ο στηλος,οπου επίσης μπορειτε να έχετε μια καμερα μπορεί να παραμείνει στο κουτί με τους άλλους στυλόυς, όπου "κατασκοπεύετε" ανενόχλητοι από κανέναν. Κρυφές κάμερες σε επιτραπεζιο ρολοι η σε απλό ρολόι μπορεί πραγματικά να βαλετε σε κάθε δωμάτιο.

Αν το επιτραπεζιο ρολόι είναι αρκετα απλος, μπορειτε να το δώσετε σε μια συνάδελφός, να το βάλει στο γραφείο τις για παράδειγμα ή ακόμα και στο σπιτι της.Ομως για να δείτε τις εγγραφές θα πρέπει να είστε πραγματικά κοντινους φιλους.Υπάρχουν ρολόγια τοιχου με κρυφές κάμερες που μπορειτε να βαλετε ε στο γραφείο αν θέλετε να δείτε τι συμβαίνει, ακόμα και όταν είστε μακριά απο το σπίτι, και ειδικά αν έχετε παιδιά που θα πρέπει να φροντίζετε.

Σε γενικές γραμμές, τα αντικείμενα στα οποία μπορείτε να βαλετε κάμερες είναι αμέτρητες. Δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο, στο οποίο να μην μπορει να ενσωματωσετε μια κάμερα. Ακόμη και στις γραβάτες και άλλα αξεσουάρ ένδυσης, υπαρχει τροπος.

Κρυφή κάμερα με ανιχνευτή κίνησης σε επιτραπέζιο ρολόι

Αυτη είναι μια μεγάλησύστημα οικιακού κινηματογράφου για κλειστο κυκλώμα τηλεόρασης, η οποία αποτελείται από κρυφη κάμερα και ανιχνευτή κίνησης.

Πάντα,σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να παρατηρήσετε το αντικείμενο της υποψίες σας, αλλά αυτός ή αυτή δεν υποψιάζουνται τιποτα. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι φαίνεται εντελώς και απολύτως σαν πραγματικο ρολόι , και πάνω από όλα και λειτουργεί σαν ρολόι.

Η Κρυφή κάμερα του καταγράφει εικόνες και βίντεο με πολύ καλή ποιότητα. Επιπλέον, είναι και κομψό και θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.Οι εγγραφές βιντεο που πραγματοποίουνται εχουν ανάλυση 640x480 και 30 fps.

Με το συστημα ενεργοποίηση κινησης , μπορείτε να εγγράψετε μόνο όταν είναι απαραίτητο, όταν γυρω απο τη κάμερα υπαρχει καποια κινηση.

Η ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα από 195 mAh 3.7V τάση δίνει περίπου 2 ώρες συνεχούς χρήσης της κάμερας. Διαστάσεις 48h45h15 mm. Η καταγραφή γίνεται με την κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται.)

Τύποι κρυφες καμερες

Έχετε κάποιες αμφιβολίες για τα παιδιά σας? Θα θέλατε να γνωρίζετε τι φίλους φερνουν στο σπίτι σας και τι κάνουν σε αυτά τα "party" ή θέλετε να παρακολουθήσετε τους υπαλλήλους στο γραφείο σας ή τη νταντά σας? Λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, μην ανησυχείτε, μπορείτε να βασιστείτε στις κρυφες καμερες. Στη βουλγαρική αγορά έχει σήμερα μια ευρεία επιλογή και εμεις των spytech.bg προσφέρουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την παρακολούθηση και τις καλύτερες τιμές.

Τωρα τελευταια, εχει μίνι κάμερες σχεδόν σε κάθε πράγμα που μπορεί να έρθει στο μυαλό σας. Ποια είναι η γνώμη σας για το μπρελόκ;Ναι εχει μίνι κάμερα που φαίνεται εντελώς σατηλεχειριστήριο για συναγερμο αυτοκινήτου. Η μέγιστη χωρικοτητα της μνήμης ειναι 4GB, και μπορείτε να αποθηκεύσετε μία ώρα βίντεο τοπερισσότερο.

Η ανάλυση το βίντεο ειναι Τυπική VGA 640x480. Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μνήμη flash! Δεν θα έχετε ανησυχίες με τη φόρτιση, απλά συσχετίζεται το καλώδιο USB στον υπολογιστή σας. Και τι εχετε να πειτε για την κρυφή κάμερα + βίντεο + mp3 player + γυαλιά ηλίου? Όχι, αυτό δεν είναι ψέμα, ειναι αληθινό! Το κιτ έχει ανάλυση 640x480 και έχει άμεση σύνδεση με το PC. Η εσωτερική μνήμη ειναι 4GB, η μπαταρία ειναι 550mAh μπαταρία ιόντων λιθίου και η φόρτιση γίνεται για περίπου δυόμισι ώρες. Το είδος οτι, έχετε μια κάμερα - το μέγεθος των γυαλιών είναι 170 χιλιοστά x 160 mm x 40 mm και βάρος μόλις 66 γραμμάρια με την μπαταρία.

Τώρα δεν θα πρέπει να εχετε οποιεσδήποτε εκπλήξη από κρυφες καμερες έτσι ώστε η συσκευή παρακολούθησης σε αναπτηρα δεν θα σας εκπλήξει. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικόνες, βίντεο να την χρησιμοποιησετε ως μνήμη flash, και ακόμη και ως webcam. Η καμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί με την ενεργοποίηση φωνής - όταν ο θόρυβος γύρω φθάνει το 65 ντεσιμπέλ, ξεκινάει εγγραφή /η κανονική ανθρώπινη φωνη είναι μεταξύ 60 και 65 dB /.

Αυτή η συσκευή έχει πολύ καλές ικανότητες από βίντεο - 1280h960 pixels στα 30 fps. Λοιπόν, αυτά είναι τις κύριοτερες κρυφες καμερες στην αγορά της Βουλγαρίας. Για αυτά και άλλα gadgets κατάσκοπος τελευταίας γενιάς, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Επιλέξτε την κατάλληλη κρυφη καμερα για κρυμμένες έρευνες

Εάν σας αρεσει η τεχνολογία και την καινοτομία της, θα θελήσετε πιθανώς να πάρετε μερικές κρυφές κάμερες, φυσικά, αν δεν το έχετε ήδη κάνει.Οι κρυφές κάμερες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όχι μόνο για τους κατασκόπους και τους πράκτορες της κυβέρνησης.

Ακόμα και οι απλοί άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από αυτά. Για παράδειγμα, εάν εχετε αλλάξει νταντά του παιδιού σας, αλλά ανησυχειτε για την νέα γυναίκα να μην εχει πολλες ελευθερίες με το παιδι, ένα ενσωματωμένο ρολόι στην επιφάνεια εργασίας με μια κρυφή κάμερα θα κάνει σπουδαία δουλειά.

Διότι, όλες τις κρυφες καμερες είναι ενσωματωμένα σε καθημερινά αντικείμενα. Μπορούν να λάβουν τη μορφή κορνίζες, κορνίζες καθρέφτη, ρολόγια, ξυπνητήρια, ποντίκια υπολογιστών και πολλά άλλα. Εκτός από αυτα, υπάρχουν κρυφες καμερες που έχουν διαφορετικά ονόματα και διαφορετικές λειτουργίες, αντίστοιχα. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να συναντήσετε ή να θέσει τέτοιες κάμερες, που θα είναι πολύ χρήσιμες στο σπίτι, στο γραφείο ή στο κατάστημά σας, όπως:


-Μίνι ασύρματες κάμερες.
- Κρυφες ασύρματες κάμερες
- Κρυφες IP κάμερες.
- Μίνι ενσύρματες κάμερες.
- Ενσύρματες κρυφές κάμερες.
- Σύστημα καταγραφή με αισθητήρα κίνησης.


Ένα κοινό στοιχείο μεταξύ όλων αυτών των καμερων είναι ότι μπορούν να κάνουν ηχογραφήσεις ποιότητας ή φωτογραφίες, και πολύ συχνά δεν είναι καν κατανοητή από τους ανθρώπους που καταγραφετε.

Μερικοί ακόμη δειχνουν σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορειτε να αντιδράσετε γρήγορα, εάν χρειαστεί. Οπως για την νταντα, για παράδειγμα που μίλησαμε στην αρχή του άρθρου. Μπορείτε να προστατεύσετε το σπίτι σας με αυτό το είδος της κάμερας ή άλλων χώρων, αλλά χωρίς να ξέρει κανείς.

Έτσι μπορείτε να καταλάβετε αν το παιδί σας εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του και τι κάνει ο αγαπημενος, οταν εργάζεστε.

Δράση πολλών ειδών κρυφών καμερών

Με τον καιρό, ένας άνθρωπος τόσο χορηγείται σε μια σχέση που σχεδόν θεωρείται τον αλλον σαν δεδομένο. Και γινεται ετσι οτι όταν γυρισετε πισω στις περισσότερες περιπτώσεις η σχέση σας εχει πάει ανεπανόρθωτα στην κόλαση, και όμως το δεδομενο μας βρήκε νεο πάθος. Και αρχίζουμε να λυπούμαστε για αυτό που μας ξεφυγε. Υπάρχει τρόπος να ξαναφτιαξετε τη σχεση σας? Σε πολλές περιπτώσεις, θα βρείτε τρόπο, αλλά δεν θα ειναι κακο να το προσπαθησετε.

Μερικοί απελπισμένοι άτομα στηρίζονται στην παρακολούθηση ως μέσο ελέγχου, και νομιζουν οτι αυτος παι απατα μπορεί να το χτυπήσουν οι τυψεις. Μια τετοια παρακολούθηση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τύπο πολλαπλών κρυφών καμερών, και όχι όπως να σκεφτείτε να ειστε τυλιγμένοι με ένα αδιάβροχο και να πηδήσεте εδώ και εκεί για να τον πιάσετε. Πώς λειτουργουν αυτές οι συσκευές κρυφες καμερες? Και πού να τους βάλετε για να μην ξυπνήσετε υποψία?

Οι κρυφές κάμερες εχουν πολλά είδη και σχεδόν σε οποιοδήποτε αντικείμενο μπορειτε να τις χρησιμεύσετε ως κάλυψη. Πωλούνται, εγκατεστημένοι σε τετοια αντικειμενα , όπως ρολόγια, κορνίζες και εικόνες, το ποντίκι του υπολογιστή, αριθμομηχανή, στυλό, συναγερμός καπνού, αποσμητικά χώρου, γυαλιά ηλίου, συναγερμό αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

Στην πράξη δεν υπάρχει αντικείμενο, στο οποίο δεν μπορεί να εγκαταστησετε μια κάμερα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία για να συλλάβουν τον δράστη. Μετα ευκολα μπορειτε να κατεβάσετε τη πληροφορία από την κάμερα και να την παρακολουθήσετε στον υπολογιστή σας.

Κρυφή μινι κάμερα DV MD80

Η κρυφή κάμερα DV MD80 είναι εξαιρετικά μικρή κάμερα που καταγράφει βίντεο και ήχου σε μορφή AVI 720h480, 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Εκτός από την κάμερα, κρυμμένη ανάμεσα σε πολλά από τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης , αυτή η καμερα μπορεί να γίνει μια web καμερα για online video chat , φυσικά αν χρειάζεται να κανετε.

Έχει μια σειρά από σφιγκτήρες για να προσαρμόζεται σε διαφορετικά αντικείμενα. Ειναι εξοπλισμένη με ένα κουμπί εγγραφής, με ενδεικτικές λυχνίες. Υποστηρίζει USB 1.1 και 2.0 Αυτή η μίνι κρυφή κάμερα καταγραφεται πανω στη κάρτα MicroSD (δεν περιλαμβάνεται), με μέγιστη χωρητικότητα 8GB.

Χάρη στην ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου μπορείτε να κάνετε μια εγγραφή περίπου 2 ώρες. και ο χρόνος αναμονής μεχρι 250ch, και για την εξοικονόμηση μπαταρίας έχει "auto-power off" λειτουργία. Όταν χρησιμοποιείτε το DV MD80 κρυφή κάμερα ως κάμερα web πρέπει να εγκαταστησετε τους οδηγους που αποθηκεύονται στο δίσκο εγκατάστασης που περιλαμβάνονται στο κιτ.

1. Ενδιαφέρουσες κρυφες καμερες σε τηλεχειριστήριο για συναγερμο αυτοκινήτου

Για όλους τους λάτρεις των μικρών διαστάσεων και η εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εξοπλισμό προσφερουμε σε μια ενα ειδος κρυφές κάμερες που είναι εγκατεστημένες σε μικρά καθημερινά αντικείμενα όπως το τηλεχειριστηριο αυτοκινήτου. Παρά το μικρό μέγεθός , αυτές οι
κρυφες καμερες έχουν καταπληκτικες δυνατότητες.

Με τη βοήθειά τους, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε υψηλής ποιότητας αρχεία ήχου και βίντεο με την παραδοσιακή μορφή AVI, και η αναλυση μπορεί να ειναι 720h480. Μπορείτε να κάνετε και ξεχωριστες φωτογραφίες από ενδιαφέροντα και σημαντικά γεγονότα για σας,και η μορφή είναι συνήθως μορφή JPEG με ανάλυση 1280h1024.

Οταν εχετε καταγραψει το σημαντικό σας βίντεο ή τις ενδιαφερον σας φωτογραφίες με αυτό το είδος των κρυφών καμερών σε τηλεχειριστήριο για συναγερμο αυτοκινήτου, μπορείτε να αφαιρέσετε την κάρτα microSD η καρτα που συνήθως εχουν αυτές οι συσκευές και να μεταφερετε τη πληροφορια στον υπολογιστή σας.

Ο μεγεθος τις καμερας ειναι διαφορετικος και φτανει έως και 16 GB max. Στο μπρελόκ εχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία κατά τη διάρκεια περίπου 1 ώρα.Ο χρονος για την επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 3-4h. Το κιτ περιλαμβάνει: mini USB καλώδιο και οδηγίες στα αγγλικά.